Accountancy U wilt de handen vrijhouden voor zaken waar u goed in bent. Dan loont het de moeite uw financiële verslaglegging over te laten aan een professional. Geen peperdure accountant, maar een deskundig adviseur die net zo denkt als u: niet te moeilijk. Alfap adviseert u bij de effectieve inrichting en ondersteuning van uw administratie. Wij stellen de jaarrekening en eventueel tussentijdse cijfers voor u op, indien gewenst met accountantsverklaring. Maar u kunt ook de complete boekhouding en verslaglegging aan ons overlaten. De kwaliteit is dan gewaarborgd.

Loonadministratie Wij verzorgen de gehele loonadministratie voor u. Dit betekent dat wij u elke maand de loonstroken, berekening van de te betalen loonheffingen en eventueel, de loonjournaalpost verstrekken. Wij verzorgen tevens de elektronische aangifte loonheffingen naar de belastingdienst.

Fiscaal Advies Kennis is het voornaamste instrument van de
RB (Register Belastingadviseurs). De belastingwetgeving verandert voortdurend, dus het is van belang dat onze kennis up-to-date is. Het bijhouden van vakliteratuur en specifieke scholingsprogramma’s binnen de vakorganisatie zijn hiervoor de aangewezen instrumenten. Daardoor kunnen wij u informeren over de nieuwste fiscale regels en kunt u rekenen op een deskundig, op uw situatie afgestemd advies, gericht op de toekomst.

Personele zaken Voor u als ondernemer is goed personeel zeer belangrijk. Wij adviseren in de beloningsstructuur, zodat u goed personeel kunt behouden voor uw onderneming. Maar ook, hoe om te gaan met arbeidsconflicten en ontslagprocedures.